kına organizasyonu

İslami Kına Gecesi Organizasyonu

İslami Kına Gecesi Organizasyonu ile Dinimize Uygun Bir Organizasyonla Kına Organizasyonları Yapıyoruz. Bayan İlahi Grubunun İlahileri, Kuranı Kerim Tilaveti, Dua Ve Sohbet İle İslami Kurallara Uygun Bir Kına Gecesi Yapıyoruz. Ayrıca Bindallı Kıyafetler, Kına Tahtı Kiralama, Puflar, Kına Tepsisi Ve Mumluklar İle Kına Gecelerinizi Renklendiriyoruz.

kına gecesi organizasyonu fiyatı

Dini Kına Gecesi Organizasyon Paketleri

Dini Kına Gecesi Organizasyonları Hizmetlerimiz; Bayan İlahi Grubu, Bayan Tasavvuf Grubu Ve Bayan Hocalarımızla Kına Geceleri Artık Çok Daha Renkli. Bayan Kına Ekibi Ve Bayan Semazen Grubumuzla Size Görsel Bir Program Sunuyoruz. Bayan Kameraman ve Bayan Fotoğrafçı İle Kına Gecesi Anlarınızı Ölümsüzleştirin.

Örnek İslami Kına Organizasyon Paketi

Bayan Hoca
Kuranı Kerim Tilaveti
Sohbet Programı
Duanın Yapılması
İlahi Grubunun İlahileri
kına Tahtı Kiralama
Kına Tepsisi
Misafirlere Kına Dağıtımı
Lokum İkramı
Kına Taçları
Hepsi Toplam Ücret 3.500 TL

kına geceleri

Kına Tahtı Kiralama Servisi

En Şık Kına Tahtı Modelleri Kiralama Ve Kına Koltuğu Süsleme Hizmeti İçin Bizden Yardım Alabilirsiniz. Bayan Kahveci Güzeli, Bayan Şerbetçi Sunumu İle Misafirlerinize İkramlarda Bulunun. Ayrıca Kına Gecelerinde Hint Kınacısı, Bayan Palyaço Ve Bayan Garson Hizmetimiz de Vardır.

%20 ye Varan İndirimli Kına Gecesi Organizasyon Fiyatları

İslami Kına Organizasyonu Ve kına tahtı kiralama işlerini sadece İstanbul içinde yapıyoruz. Kına Gecesi Organizasyonunu Tecrübeli Bayan kına ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. iddia ediyoruz. organizasyonlarımızı çok beğeneceksiniz.

Dini Kına Gecesi Organizasyonu, İslami Kına Organizasyonu Hakkında Detaylı Bilgi Ve Rezervasyon İçin Bizi Arayın. 0532 692 98 48